ABOUT US
HJM Logistics is uw partner voor het verschepen van uw goederen over de gehele wereld. Met ons hoofdkantoor in Nederland en onzee eigen internationale kantoren en uitgebreide netwerk van ervaren partners, kunnen wij u wereldwijd bedienen.
Met onze eigen wortels diep gevestigd in zowel Europa als in Azië-Pacific als onderdeel van de MV Groep, zijn wij sinds onze start in de jaren 70 sinds heugenis de specialist voor al uw Oost-West verschepingen en zit car shipping en de automotive sector in ons DNA. Door de decennia heen, is de wereld ons speelveld geworden, in een zeer uiteenlopend scala aan bedrijfssectoren. Door onze jarenlange ervaring voor zowel zakelijke als particuliere klanten, weten wij een passende oplossing te vinden voor uw logistieke wensen en verzorgen wij de verzending van uw goederen zorgeloos van deur tot deur met een enkel contactpunt.
Of dit nu in het Midden Oosten, Afrika of Noord-Amerika is, wij zorgen er zelf direct of met onze gerespecteerde agenten voor dat de verscheping plaats vindt, zoals u dat wilt.
OUR MISSION

Onze missie is om u geheel te ontzorgen en te zorgen dat uw goederen van deur tot deur zo kosten en tijd efficiënt mogelijk worden verscheept. Of dit nu via de weg, lucht, rail of zee is of een combinatie van.

Daarbij selecteren wij erop dat de gehele HJM familie een grote affiniteit of historie heeft met de handelssector en weten wij dus wat er allemaal bij komt kijken qua zorgen en onnodige kosten te voorkomen voor ondernemers en particulieren die te maken hebben met export- en importgoederen.

Wij staan verder 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar via onze ploegendienst en alarmlijnen. Bij HJM is de klant nog ouderwets koning!

OUR LOCATIONS